Over ons

Wij van Verloskundigenpraktijk Pendrecht beseffen hoe belangrijk je zwangerschap is. Daarom doen wij er alles aan om zorg op maat te bieden.

Visual

Verloskundigenpraktijk in Rotterdam: zorg op maat

Ben je op zoek naar een kleinschalige verloskundigen praktijk in Rotterdam en woon je in Rotterdam Zuid, Heijplaat, Pernis, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet of omgeving? Wij van Verloskundigenpraktijk Pendrecht beseffen hoe belangrijk je zwangerschap is.

Daarom doen wij er alles aan om zorg op maat te bieden. We houden rekening met jouw specifieke situatie en speciale wensen, zodat we over een aantal maanden samen terug kunnen kijken op een prachtige ervaring.

 

Het team

Jacqueline
Verloskundige & Echoscopist

“Ik ben Jacqueline Broersma, ik ben verloskundige en echoscopist. Sinds 1981 verloskundige, sinds 2010 echoscopist en sinds 1988 praktijkhoudster. Daarvoor heb ik in een kraamkliniek en een ziekenhuis gewerkt. Ik werk vooral overdag; veel zwangeren spreekuren en echospreekuren en groot deel management van de praktijk. Ik werk fulltime, je zult mij dus veel tijdens de spreekuren en kraambezoeken zien. Ik verzorg de medische echos en samen met Annemieke de pretecho’s in de praktijk. Ik doe ook de 20 weken echo, hiervoor werk ik voor Bovenmaasprenataal. Ook voor preconceptiezorg of stoppen met roken kan je bij mij terecht. Ik heb zelf een dochter en een zoon.”

Annemieke
Verloskundige & Echoscopist

“Ik ben Annemieke Kip, ik ben verloskundige en echoscopist .Ik ben tegelijk met Jeannette in 1995 na mijn studie in deze praktijk komen werken. Ik werk met veel plezier full-time. Ik werk afwisselend spreekuren en alle diensten, je zult mij dus veel zien! Achter de schermen maak ik onze dienstroosters en verzorg een groot deel van de administratie. Ik verzorg de medische echo s en samen met Jacqueline ook de pret-echo’s. Zelf heb ik een dochter.”

Jeannette
Verloskundige & Echoscopist

“Ik ben Jeannette Hammer, ik ben verloskundige en sinds 2019 ook echoscopist . Sinds 1995, gelijk na mijn studie, ben ik gaan werken in verloskundigenpraktijk Pendrecht. Ik werk hier parttime, afwisselend spreekuren, diensten en visites. Naast mijn werkzaamheden voor deze praktijk werk ik ook als klinisch verloskundige in een ziekenhuis. Dit doe ik al weer een aantal jaren met veel plezier. Ik zorg voor een goede communicatie tussen de verloskundigen praktijk en het ziekenhuis en bewaak de kwaliteit van onze zorgverlening. Ik heb zelf 4 zonen.”

Waarneemsters

Pien

Jo An

Waarom kies je voor ons?

“Een praktijk met liefde, zorg en geweldige mensen. Mijn bevalling was zwaar maar kon me geen betere verloskundigen aan mijn bed wensen!”  – Janine

“Ik zie passie, zorg, enthousiasme en professionaliteit bij jullie.”  – Sterre

“4 baby’s gekregen met hulp van de verloskundigenpraktijk Pendrecht en alle keren was de begeleiding fantastisch.”  – Farida